Bet365 app Android és iOS eszközökre

A brit Bet365 fogadóiroda a fogadási szolgáltatások piacának egyik legnagyobb európai képviselője. Az 1974-ben alapított vállalat 2000 óta fogad sportfogadásokat az interneten, ami lehetővé tette a felhasználói közönség jelentős bővítését.

Ma a bukmékerben világszerte megbíznak a játékosok és a fogadók. A magas színvonalú szolgáltatás és a sportfogadási és kaszinójátékok széles kínálata mellett az online fogadóiroda népszerűségét az is segíti, hogy kényelmes feltételeket biztosít a szolgáltatások mobileszközökön történő használatához.

A fogadóiroda a hivatalos weboldal könnyített változatát, valamint az iOS és Android operációs rendszerű hordozható eszközökre készült mobil app Bet365-t kínálja felhasználóinak. Külön alkalmazások állnak rendelkezésre a sport, a kaszinó, a póker, a bingó, az élő kaszinó és a játékok számára. A Bet365 app letölthető a bukméker portáljáról vagy az App Store szolgáltatásból.

A Bet365 alkalmazás előnyei

A fogadások és kaszinójátékok teljes önállóságát biztosító mobil app Bet365 számos előnnyel rendelkezik:

A fogadóiroda szolgáltatásainak különálló alkalmazásokba történő szétválasztása megtakarítja a mobileszköz erőforrásait, és lehetővé teszi, hogy a felhasználó a saját preferenciáira koncentrálhasson.

A Bet365 alkalmazás letöltése

A Bet365 app ingyenesen letölthető. A letöltési lehetőség a kézi készülék operációs rendszerétől függ.

A Bet365 mobilalkalmazás iOS-re letölthető a bukméker hivatalos weboldaláról és az App Store-ból is, amelyhez az apple ID beállításaiban meg kell változtatni az országot.

Az Android alkalmazás telepítőfájlja csak a bukméker portálján érhető el. Az apk letöltéséhez egyszerűen jelentkezz be a weboldalra, menj a Mobil részbe, válaszd ki az operációs rendszert, a kívánt telepítőfájlt, és kattints a „Letöltés” gombra.

A Bet365 app letöltése Androidra

Bet365 app

A Bet365 app android letöltéséhez meg kell nyitnia a bukméker weboldalát a mobilkészülék böngészőjében, és a kezdőlap alján meg kell találnia a Mobile szekciót. A „Összes Bet365 alkalmazás” menügomb megnyithatja az összes elérhető ajánlatot:

A kívánt Bet365 apk kiválasztása után a felhasználónak csak a letöltés gombra kell kattintania, és várnia kell, amíg a fájl teljesen letöltődik okostelefonjára vagy táblagépére.

A Bet365 Android alkalmazás telepítése

A mobil kliens telepítése előtt be kell lépnie a kézi eszköz „Beállítások” menüjébe, és engedélyeznie kell a rendszernek az ismeretlen forrásból származó alkalmazások használatát.

Ezután nyissa meg a letöltött Bet365 apk fájlt, kattintson a „Telepítés” gombra, és a rendszer utasításait követve fejezze be a telepítést.

A telepítési folyamat befejezése után egyszerűen nyissa meg az alkalmazást, és regisztrálja fiókját, vagy jelentkezzen be a meglévő hitelesítő adatokkal.

A Bet365 app letöltése és telepítése iOS-re

A Bet365 app iOS ingyenes letöltése lehetővé teszi a hivatalos szolgáltatás App Store, ahol csak írja be a bukmékeriroda nevét a keresősávba, válassza ki a kívánt alkalmazást a rendelkezésre álló lehetőségek listájából, és töltse le a programot.

Az iPhone és más Apple eszközökre készült mobil kliens telepítőfájlja szintén elérhető a bukméker portáljának Mobil szekciójában, ahol a „Összes Bet365 alkalmazás” gombra kattintva kiválaszthatja a kívánt alkalmazást. Az apk letöltésének algoritmusa iOS esetén hasonló az Android-eszközök telepítőfájljának letöltéséhez.

Az alkalmazás iPhone-ra vagy iPadre történő telepítéséhez az Apple ID beállításaiban az országot Angliára vagy egy másik olyan országra kell módosítania, ahol a Bet365 legálisan működik.

Hogyan regisztráljon és kezdjen el fogadni a Bet365 alkalmazásban?

Az apk letöltése és a Bet365 app telepítése után meg kell nyitnia az alkalmazást, és létre kell hoznia egy fiókot. A bukmékeri portál regisztrált felhasználói a meglévő hitelesítő adataikkal bejelentkezhetnek az alkalmazásba.

A felület felső részén található „Csatlakozás” gomb megnyitja a regisztrációs űrlapot, ahol a felhasználónak meg kell adnia személyes adatait:

  1. Lakóhely szerinti ország;
  2. Nemek;
  3. Elő- és utónév;
  4. Születési év, hónap és dátum.

A felhasználónak ezt követően ellenőriznie kell ezen információk helyességét, és az alkalmazás lépésről lépésre megadott utasításait követve végig kell mennie az ellenőrzési folyamaton. Az ellenőrzéshez fel kell tölteni a személyazonosságot és a lakcímet igazoló dokumentum másolatát. A dokumentumok feltöltése után tizenöt percig tart, amíg az alkalmazás ellenőrzi a felhasználó adatait.

Az eljárás befejezése után a felhasználónak csak be kell jelentkeznie a személyes szekrénybe, és bármilyen kényelmes módon befizetést kell eszközölnie a játék vagy sportfogadás folytatásához.

GYIK

Biztonságos letölteni a Bet365 app?

Minden Bet365 alkalmazás, legyen az Sport app, Kaszinó, Póker, Bingó, Élő kaszinó vagy Játékok, a fogadóiroda hivatalos fejlesztése, amely nem tartalmaz rosszindulatú programokat, és teljesen biztonságosan letölthető a weboldalról vagy az alkalmazásboltból.

Mik a minimális eszközkövetelmények a Bet365 app letöltéséhez?

A Bet365 app telepítéséhez 60 mb szabad helyre lesz szüksége a mobilkészülék meghajtóján. Az alkalmazás leghatékonyapp és leghelyesebb működését az Android v4.4 és az iOS v9 operációs rendszer biztosítja, bár a program az operációs rendszerek korábbi verzióival is kompatibilis.

Lehet élő fogadásokat kötni a Bet365 app-nél?

A Bet365 Sports alkalmazás megnyitja a felhasználó számára a bukméker teljes körű sportfogadási kínálatát, beleértve az élő sportfogadást és a különböző események online videóközvetítéseinek megtekintését. Az élő fogadások magas oddsokat és további piacok széles választékát kínálják.

Játszhatok kaszinójátékokat a Bet365 alkalmazásban?

A fogadóiroda külön Bet365 Casino alkalmazást kínál ügyfeleinek, amely a portál teljes játékkatalógusát tartalmazza, beleértve a vezető fejlesztők eredeti nyerőgépeit, rulettet, kártyás nyerőgépeket és asztali játékokat. Az önálló szoftver megtakarítja a mobilkészülék memóriáját, és lehetővé teszi, hogy élvezze a kaszinójátékokat anélkül, hogy más bukmékeri szolgáltatások megzavarnák.

Letölthetem a Bet365 alkalmazást iOS-re?

A hordozható iOS-eszközök tulajdonosai letölthetik az alkalmazást a bukméker weboldaláról vagy az App Store-ból. Az apk letöltéséhez és az alkalmazás telepítéséhez az országot az Apple ID beállításaiban olyan országra kell változtatnia, ahol a Bet365 fogadóiroda legálisan működik.