Bet365 alternatív link

A Magyarországról érkező szerencsejáték- vagy sportfogadás-rajongóknak egy alternatív Bet365 linkre lesz szükségük ahhoz, hogy elérjék az üzemeltető weboldalát. Hogy miért van rá szükség, és miért van blokkolva a hivatalos oldal, arról részletesebben is szó lesz.

Bet365 alternatív link

 

Mi az a Bet365 alternatív link és mire való

Először is, hogy megválaszoljuk a kérdést: „Mi az alternatív Bet365 link? Ez egy másik internetes cím, mint a Bet365 hivatalos honlapja. Ezt „tüköroldalnak” is nevezik.

Ezekre azért van szükség, hogy azokban az országokban, ahol a bukméker hivatalos weboldalát az internetszolgáltatók blokkolják, a játékosok továbbra is teljes mértékben igénybe vehessék a szolgáltatásokat.

Miért blokkolják a Bet365-öt

A Bet365 com weboldal Magyarországon illegális. Ennek oka az ország nagyon szigorú jogi követelményei.

A szerencsejátékokat Magyarországon egy 1991-ben elfogadott törvény szabályozza. 2013-ig az állam monopóliummal rendelkezett a szárazföldi és online kaszinók és sportfogadási létesítmények/források megnyitására. 2013 júliusában azonban módosították a szerencsejáték-törvényt – az állam megadta a jogot a külföldi szolgáltatóknak, hogy fogadási vagy szerencsejáték-forrásokat hozzanak létre, de bizonyos feltételek mellett:

  1. Egy ilyen forrást nyitó cégnek rendelkeznie kell egy működő irodával Magyarországon, ahol minden szolgáltatás (adminisztráció, jogi osztály, könyvelési osztály, műszaki osztály, ügyfélszolgálati operátorok) biztosítja a működést;
  2. Ennek a cégnek engedélyt kell szereznie a magyar „Szerencsejáték Felügyeleti Hivataltól”.

E két követelmény teljesítése igen költséges. Ennek következtében Magyarországon nincsenek engedélyezett külföldi szerencsejáték internetes portálok. Ezért a „Szerencsejáték Felügyeleti Egység” informatikai munkatársai rendszeresen ellenőrzik az internetet és blokkolják a külföldi szerencsejáték-forrásokat az országban. A blokkolás megkerülésének egyik módja egy alternatív vállalati link használata.

A Bet365 alternatív link jellemzői

A Bet365 alternatív linkje funkcionalitásában nem különbözik a bukméker fő weboldalától. És miért lenne más a helyzet, ha ez a fő erőforrás pontos klónja, amelyet maga a vállalat hozott létre, és amely közvetlen hozzáféréssel rendelkezik az üzemeltető szervereihez? A regisztráció, a fiókba való bejelentkezés, a befizetés, a bónuszok fogadása, a sportfogadás vagy a kaszinó szekcióban való játék, a kifizetések megrendelése, az ügyfélszolgálati csapattal való kommunikáció – a hivatalos platform minden funkciója teljes mértékben megmarad.

Hogyan használja a Bet365 alternatív linket

Működő alternatív bukmékeri linket többféleképpen is találhat:

  1. Vegye fel a kapcsolatot ügyfélszolgálati csapatunkkal a support-rus@customerservices365.ru címre küldött megkereséssel.
  2. Egy keresőmotoros lekérdezéssel próbáltam sport és tematikus online oldalakat találni egy linkkel.
  3. Nem kell keresnie semmit, hanem használja a linkjeinket, amelyek folyamatosan frissülnek.

Figyelem! A bukméker azt ajánlja, hogy ne használjon harmadik féltől származó forrásokat, hanem forduljon közvetlenül az ügyfélszolgálathoz – csak így tudja garantálni az üzemeltető, hogy nem egy csaló oldalon fog kikötni.

Az alternatív link használata nagyon egyszerű. Ha nem tud hozzáférni a fő weboldalhoz, vagy a régi Bet365 alternatív link blokkolva van:

  1. Adja hozzá weboldalunkat a könyvjelzőihez.
  2. Ha erre az oldalra lép, mindig talál egy gombot, amellyel a tényleges linkre léphet.
  3. A „tükörbe” költözés.
  4. Adja meg adatait, hogy bejelentkezzen fiókjába, vagy regisztráljon egy újat.

Mindent a fiókjában – ezután elvégezhet minden olyan műveletet, amelyet a főoldalon vagy annak mobil verzióján is elvégezne.

GYIK

Biztonságos a Bet365 alternatív linket használni?

Ha megbízható forrásból származó alternatív linket használ, az biztonságos. Végül is, biztonság szempontjából nem különbözik az elsődleges tartománytól.

Az alternatív link eltér a Bet365 hivatalos weboldalától?

A Bet365 link funkcionalitása megegyezik a hivatalos weboldaléval, és abszolút másolat.

Milyen gyakran jelenik meg új Bet365 alternatív link?

Az aktuális Bet365 alternatív link általában egy órán belül elérhetővé válik, miután az előzőt blokkolták.

Mi van, ha a korábbi Bet365 alternatív linkemet blokkolták?

Hozzáadhatja weboldalunkat a böngészője könyvjelzőihez - rendszeresen nyomon követjük a legújabb bukmékeri linkeket, és frissítjük az erről szóló cikket. Alternatívaként közvetlenül a vállalat ügyfélszolgálatával is felveheti a kapcsolatot.

Hány aktuális Bet365 alternatív link lehet egyszerre?

Lehet, hogy egynél több Bet365 link van. Egyszerre több is lehet, ezért ne lepődj meg, ha más címre kerülsz.